Vekil Uslu, Kumluca ve Finike'de Üniversiteyi Ziyaret Etti

Vekil Uslu, Kumluca ve Finike'de Üniversiteyi Ziyaret Etti
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yeni eğitim döneminin başlaması nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokulu'nu ve Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi'ni ziyaret etti.
Milletvekili Atay Uslu'ya Finike Meslek Yüksekokulu ziyaretinde Müdür Vekili Ahmet Aygün tarafından yüksekokul ile ilgili bilgiler verildi. Atay Uslu Finike'de yüksekokul öğrencileri için  yurt sorununu olduğunu kiralama yöntemiyle veya yeniden inşaat şeklinde sorunu çözmeye çalışacaklarını ifade etti. Atay Uslu'ya Finike ziyaretinde Belediye Başkanı ve ilçe teşkilatı eşlik etti. 

KUMLUCADA FAKÜLTE İLK ÖĞRENCİLERİNİ ALDI
Atay Uslu'nun Akdeniz Üniversitesinde ikinci ziyareti Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi'ne oldu. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Selma ÖNCEL bu yıl ilk defa öğrenci aldığını 65 öğrenci kaydı ile başladıklarını ifade etti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma ÖNCEL  Antalya Milletvekili  Atay Uslu ve beraberindeki heyete şu bilgileri verdi: " Fakültemizin fiziki şartları yeni ve yeterli. Eksikliklerimizi hızla gideriyoruz. Öğrencilerimizin hepsi yurt imkanına kavuştu. Bu büyük bir hizmet. Fakültenin kuruluşunda, inşaatında, yurt imkanın oluşturulmasında emeği geçenlere öğrencilerim ve fakültem adına teşekkür ederim." 


ATAY USLU: HEDEFİMİZ TEKELİ ÜNİVERSİTESİ
Atay Uslu ziyaret esnasında şunları ifade etti: "Batı Antalya'da Kumluca'da açılan Fakültemiz hayırlı olsun. Fakültemizin hem fiziki koşulları hem barınma koşulları çok iyi.  Batı Antalya'da Demre ve Kaş da yüksekokul yok, bu iki ilçemize de yüksekokul kazandırmak istiyoruz. Kemer'e bir Fakülte kazandırmak için de çalışıyoruz.  Nihai hedefimiz Batı Antalya'ya bir üniversite kazandırmak. Kumluca'da açtığımız Sağlık Bilimleri Fakültesi'ni Batı Antalya'da kurmayı düşündüğümüz Tekeli Üniversitesinin ilk adımı olarak görüyoruz. Bu fakültede çok büyük emeği olan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, Hükümetimize, Milletvekillerimize, Valimize, Akdeniz Üniversitesi Rektörümüze, Kumlucalı hemşerilerime ve Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya'ya teşekkür ederim." 

Milletvekili Atay Uslu ve beraberindeki heyet daha sonra okulu gezdiler, öğrencilerle sohbet ettiler.