Şimdi Portakal Zamanı

Şimdi Portakal Zamanı
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike'de bir Portakal Paketleme tesisini ziyaret ederek, çiftçilere bereket diledi.


Finike Portakalını Paketleme Fabrikasında incelemelerde bulunan Atay Uslu, çalışanlar ile sohbet etti. Tesisin sahibi portakal tüccarı Şevki Çoban'da Heyete Finike Portakalının dalından toplanıp, tüketiciye ulaşması ve paketleme süreci hakkında bilgi verdi. 

FİNİKE PORTAKALI HASADI BAŞLADI 

Atay Uslu burada yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi: "Şimdi Portakal zamanı. Finike Portakalı Zamanı. Bugün Şevki Çoban Arkadaşımıza ziyaret gerçekleştirdik. 3 başarılı genç işadamımız Adem Erol, Murat Subaşı, Şevki Çoban arkadaşlarımız   ile portakal üretimi, sigortalanması, ambalajlanması ve pazarlanması süreçlerini konuştuk. Finike portakalına ve diğer Antalya'nın tarım ürünlerinin markalaşmasına katkı sunmak için çalışmalar yapıyoruz."

BAŞBAKAN TALİMAT VERDİ, TARSİM'İN AKSAKLIKLARI  GÖZDEN GEÇİRİLİYOR...
Atay Uslu Üreticilerin taleplerin  biri olan tarım sigortasının yaygınlaştırılması, bürokrasisinin hafifletmesi ve kolaylaştırması  çalışmalarına  Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatları ile başladıklarını ifade etti. 


DEVLETİMİZDEN AFETZEDELERE 10 MİLYONLUK YARDIM. 

Batı Antalya'da meydana gelen hortum felaketi mağdurlarına Hükümetimiz 10 milyon TL yardım kararı aldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Bakanlarımıza, Hükümetimize ve Mevlüt Çavuşoğlu Bakanımıza teşekkür ederiz. Afetin ilk anından itibaren Hükümetimiz, İl Başkanımız Rıza Sümer, Milletvekillerimiz, Antalya Valimiz, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimiz, kurumlarımız her türlü gayret ve hassasiyeti gösterdiler. Antalya Büyükşehir belediyemiz Menderes Türel Başkanımızın talimatlarıyla barınma, sıcak yemek ve maddi yardım desteğinde bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Sarıeroğlu bölgenin sigorta ödemelerini ötelediler.  Bölge halkı destekler dolayısıyla devlet ve hükümet yetkililerine  müteşekkir.  Çiftçimize ve hemşerilerimize tekrar geçmiş olsun diyoruz." 

Tesis sahibi Şevki Çoban'da hükümetin ve Milletvekillerinin  sorunlara yakın ilgisi dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Atay Uslu'ya Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ ve teşkilat üyeleri eşlik etti.