Deniz Baykal Yoğun Bakımda

Deniz Baykal Yoğun Bakımda
Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili 79 yaşındaki Deniz Baykal beyninde oluşan ödem nedeniyle ameliyat edildi. Yaklaşık iki saat süren ameliyat tamamlandı.
Antalya Millet Vekili Deniz Baykalın Son durumunu Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Erkan İbiş Açıkladı. İbiş, Eski CHP Genel Başkanı 79 yaşındaki Deniz Baykal'ın kafasında Ödem oluşması ve kafa içi basıncının artması nedeniyle ameliyat edildigini ve  Ameliyatı iyi geçtiğini söyledi. İbiş açıklamasında; "Şu anda sayın Deniz Baykal uyutuluyor. Yeni kanama yok, ancak ziyaret yasağı getirdik. 48-72 saatlik süre çok önemli. Akciğer enfeksiyonu var"dedi.

Deniz Baykal Dün beyine giden damarda oluşan pıhtı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakıma alınan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili 79 yaşındaki Deniz Baykal bu sabah beyindeki kanama ve ödem nedeniyle tekrar ameliyata alındı. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Deniz Baykal'ın ameliyatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Rektör İbiş açıklamasın'da şunları söyledi: "Bazı beyin ödemlerinin ortaya çıkması, beyin kanaması komplikasyonlardan biri olabiliyor. Bugün diğer bir komplikasyon da kafa içi basıncının artması. Ani gelişen bir durum. Şu anda kanama yok o konuda içimiz rahat. sayın Baykal şu anda uyutuluyor. Akşam 8 gibi tekrar tomografisi yapılacak. Ardışık tomografilerle sürekli değerlendirilecek. Beyin çok hassas bir organ. Risklerle dolu. Şu anda bulunduğumuz durumda her şey hekim arkadaşlarımızın kontrolü altında. Bundan sonra farklı sürprizlerle karşılaşabilir miyiz, onu bilemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber: Fevzi Aydoğdu