Zabıt katibinin katili otelde yakalandı

Zabıt katibinin katili otelde yakalandı
Gazipaşa’da öldürülün zabıt katibinin katili otelde yakalandı.. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri Muratpaşa'daki otele şok baskın sonucu cinayet zanlısı Ferhat Ç kıskıvrak yakalandı. cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri Muratpaşa'daki otele şok baskın sonucu cinayet zanlısı Ferhat Ç kıskıvrak yakalandı. cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi’nde geçtiğimiz yıl 4 Temmuz tarihinde zabıt katibi Çetin Okutan’ı (50) tabanca ile vurarak öldüren katil zanlısı Ferhat Ç.(32)  cinayet masası ekiplerinin operasyonu ile yakalandı. Gazipaşa'ya bağlı Hasdere Mahallesi'nde 20 Temmuz 2017 tarihinde  dere kenarında göğsünden tek kurşunla vurulan bir erkek cesedi bulundu. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede cesedin Alanya Adliyesi'nden emekli 4 Temmuz tarihinden buyana kayıp olan zabıt katibi Çetin Okatan'ıa ait olduğunu tespit etti. Jandarma timleri yaptığı ayrıntılı çalışmada Çetin Okutan’ın en son 4 temmuz 2017 tarihinde Alanya’dan alacağını almak için daha önceden borç verdiği Gazipaşa ilçesinde kalan Ferhat Ç.’nin yanına geldiğini. Daha sonrada öldürüldüğünü belirledi.
 
1 YILDIR ARANIYORDU

Gelişmelerin ardından güvenlik güçleri Ferhat Ç.’yi aramaya başladı. Bir yıldır her yerde aranan Ferhat Ç.’nin önceki gün Muratpaşa ilçesinde bir otelde kaldığı tespit edildi. Gelişmelerin ardından cinayet masası ekipleri otele şok baskın düzenledi. Bir yıldır kaçan Ferhat Ç. gözaltına alındı. Yapılan incelemede Ferhat Ç.’nin dolandırıcılık, hakaret, sahte kredi kartı üretme ve satma, basit yaralama gibi 20 ayrı suçtan da arandığı. 2014 yılında cezaevinden firar ettiği ve hakkında 18 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğunu belirledi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Ferhat Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.