Uyuşturucudan 1'i kadın 3 kişi tutuklandı

Uyuşturucudan 1'i kadın 3 kişi tutuklandı
Alanya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Konaklı Mahallesi'nde bir kadının evinde uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalanan 1'i kadın 3 kişi mahkemece tutuklandılar

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya'da uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarda Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Konaklı'da yapılan operasyonda, Gamze T'nin (24) evinden çıkan Mithat K. (24) adlı gencin üst aramasında Narkotik ekipleri, 3 parça halinde toplam 1,29 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Daha sonra Gamze T'nin ikametinde yapılan aramada 1,43 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet hassas terazi bulundu. Gamze T'nin evinde bulunan Kanat Y. (48) adlı şahsın üzerinde ise 2 parça halinde toplam 5,47 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.  Gözaltına alınan üç zanlı hakkında 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan işlem yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine götürüldüler.
Uyuşturucu maddeyle yakalanan 1'i kadın 3 kişi Emniyette alınan ifadelerinin ardından sevk edildkileri nöbetçi mahkeme tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.