Tek Teker Arif Hayatını Kaybetti

Tek Teker Arif Hayatını Kaybetti
Tek Teker Arif lakaplı ünlü motosiklet sürücüsü Arif Razgatlıoğlu Hayatını kaybetti..

Türkiye Milli Motosiklet takımı pilotlarından Toprak Razgatlıoğlu'nun babası Tek Teker Arif lakaplı Arif Razgatlıoğlu bugün Gazipaşa ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti..

Gazipaşa'da tek teker lakaplı Arif komyenetle çarpışması sonucu arkasında yolcu olan kadınla birlikte yaşamını kaybetti.

Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası olan, tüm Türkiye'nin motosiklet şovlarıyla yakından tanıdığı 'Tek Teker' lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve motosikletinde yolcu olan Ülkü Özcan, Gazipaşa'da geçirdikleri trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre kaza, Gazipaşa İlçesi, Deniz Yolu üzerinde meydana geldi. Motosiklet tutkunu Arif Razgatlıoğlu’nun kullandığı 33 HE 303 plakalı motosiklet, kavşaktan çıkış yapan ve henüz sürücüsünün adı öğrenilemeyen 07 UJ 747 plakalı kamyonetle çarpıştı. Feci kazada Arif Razgatlıoğlu ve motosikletinde yolcu olarak bulunan Ülkü Özcan olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Motosikletin ise parçalara ayrıldığı görüldü. Razgatlıoğlu ve genç kızın cenazeleri, otopsileri yapılmak üzere Gazipaşa Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.
Arif Razgatlıoğlu, Alanya'da adı caddeye verilen dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babasıydı. Razgatlıoğlu, motosiklet tutkusu ve motosiklet şovlarıyla 'Tek Teker' lakabını almıştı. Bu alanda tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim olan Razgatlıoğlu, film, dizi, TV programları ve kliplerde de motosiklet şovları yapmıştı.