Tacizci Dayıya 25 yıl Hapis Cezası

Tacizci Dayıya 25 yıl Hapis Cezası
Alanya'da ablasıyla aynı evde yaşayan sanık H. K,(21), 9 ve 10 yaşlarındaki yeğenleri olan  2 kız çocuğa tacizde bulunduğu iddiasıyla 2.Ağır Ceza Mahkemesi'çocuğa cinsel istismar' suçundan her bir taciz olayı için 12'şer yıl 6'şer ay olmak üzere toplam 25 yıl hapis cezasına çaptırıldı.

Alanya 2 Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında Sanık H. K, tutuklu bulunduğu Maltepe 2 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan SEGBİS aracılığı ile hazır bulundu.
Duruşmada mağdurların Avukatları ve sanık Avukatı katıldı.
Mahkemede İddia Makamın Esas Hakkındaki Mütalasında: Sanık Halil K,'ünün kız kardeşi'nin 9 yaşındaki kız çocuğu Z.Ö ve 10 yaşındaki S.Ö  2016 yılında değişik tarihlerde çocuklara cinsel istismarın gerşekleştirdiği yargılama sürecinde anlaşıldığı, tespit edildiğini açıkladı.
Mahkeme heyeti sanıktan son sözü soruldu: Sanık H. K.' 12 aydan beri boşu boşuna hapiste yatıyorum, asıl mağdur benim aileme karşı yüzüm kızarsın istemiyorum, suçsuzum beratimi talep ederim'dedi
Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti: Sanık H. K,'e 9 ve 10 yaşlarındaki yeğenleri olan kız çocuklara 'çocuğa cinsel istismar' suçundan her biri taciz olayı için 12'şer yıl 6'şar ay olmak üzere toplam 25 yıl  hapis cezasına çaptırıldı.