Sosyal Medya'da Yayınlanan Video Alanya'da Tepki Topladı

Sosyal Medya'da Yayınlanan Video Alanya'da Tepki Topladı
Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) sosyal medyada hesaplarından paylaştığı videoda yaşlı bir adamın köpeğe tecavüz ederken görüntülendi..

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) sosyal medyada hesaplarından paylaştığı videoda yaşlı bir adamın köpeğe tecavüz ederken görüntülendi. Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) sosyal medyada paylaştığı videoda yaşlı bir adamın köpeğe tecavüz ettiği görülüyor. Köpeğe tecavüz ettiği esnada çevrede oturanlar tarafından fark edilen ve suç üstüne yapılan yaşlı adam, "Yaptım bir cahillik, polise ihbar etmeyin" diyerek kendisini savundu. Dün sosyal medyada en çok tartışılan konulardan olan köpeğe tecavüz eden yaşlı bir adamın görüntüsü Alanya'da diye biz de dahil olmak üzere pek çok basın kuruluşuna servis edilmişti ancak daha sonradan bir çok basın kuruluşunda olayın Türkiye'nin başka bir ilçesinde olduğu iddia edildi.

GÖZALTINA ALINDI
Kocaeli'nin Gebze ilçesi Eskihisar Mahallesi'nde köpeğe tecavüz eden yaşlı adamın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından hayvanseverler ayaklanırken, ilgili kurumlara şikayet mailleri attı. Köpeğe tecavüz eden kişi ile ilgili incelemede bulunan polis, görüntülerdeki şüpheliyi tespit etti. Darıca Abdi İpekçi Mahallesi'nde oturan 82 yaşındaki N.C. gözaltına alındı. N.C. ifadesi alınmak üzere Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.