Sipahioğlu'na Saldırdığı İddia Edilen Şüpheli Yakalandı

Sipahioğlu'na Saldırdığı İddia Edilen Şüpheli Yakalandı
Alanya'da, ATV kanalı sahibi Servet Sipahioğlu ’nu evinin asansör kapısı önünde darp eden şüpheli Bülent E. gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, iki gün önce Alanya ’nın Kızlarpınarı Mahallesi Mehmet Akif Eroğlu Caddesi üzerindeki evine giden Servet Sipahioğlu elinde paketlerle binanın önüne geldiğinde tanımadığı bir kişi yanına geldi. Beraber binaya giren ve asansör bekleyen şahıs bir anda Sipahioğlu ’na yumruklu saldırıda bulundu. Saldırgan kısa süre sonra kaçtı ve bina dışında bekleyen bir otomobille uzaklaştı. Otomobilin plakasını alarak polise bildiren Sipahioğlu, "Ancak plakanın bir motosiklete ait olduğu ortaya çıktı. Saldırganlar araçlarına sahte plaka takmışlar. Bu saldırının, Alanya ’da tefecilik ve bir bankadaki yolsuzluğa ilişkin haberlerimden kaynaklandığını düşünüyorum" dedi. Yüzünden yaralanan Sipahioğlu, Alanya Devlet Hastanesi ’nde tedavi olduktan sonra Saray Polis Karakolu ’na giderek şikayette bulundu.

SALDIRGAN YAKALANDI
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerince yerel televizyon kanalı Sahibi Servet Sipahioğlu ’na saldıran şüpheli Bülent E., (40) kısa sürede yakalandı.
Saldırgan Saray Polis Merkezinde verdiği ifadesinde apartmanda tanıdığım kişiyi ziyaret etmek için gitmiştim aynı asansörde bana nereye gidiyorsun diyerek alaylı tavırla konuştuğu için sinirlendim yumruk attım dediği öğrenildi.

Saldırgan Bülent E., Saray Polis Merkezinde ifadesi alındıktan sonra Alanya Adliyesine sevk edildi. Bülent E. nöbetçi mahkemeye tarafından Adli Kontrol cezasıyla serbest bırakıldı.