Pompalı Tüfekle 1 Kişiyi Yaralayan Saldırgan Yakalandı

Pompalı Tüfekle 1 Kişiyi Yaralayan Saldırgan Yakalandı
Alanya'nın Bektaş Mahallesi seyir terasında pompalı tüfekle 1 kişiyi yaraladıktan sonra 1 kişiyi darp eden saldırgan Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerince pompalı tüfekle yakalandı..

Olay, 7 Ocak saat:00:03 sıralarında Bektaş Mahallesi Bektaş Caddesi Seyir terası üst kısmnda meydana geldi.Mustafa Çakal.(22), arkadaşı Burak Çaltı.(24), ile birlikte seyir terasına çıkarak aracını park ettikten sonra arkadaşı ile birlikte alkol aldıktan. bir süre sonra yanlarına park halinde bulunan 07 N 2050 plakalı otomobil sahibi olan şüpheli Muhammet. T(21), ile sebebini anlayamadıkları bir konudan tartışmanın çıkmasıyla, Muhammet T, park halindeki aracın bagajından aldığı pompalı tüfekle 3 el ateş etti, pompalı tüfekten çıkan saçmaların Burak Çaltı'nın bacaklarına isabet etti. şüpheli Muhammet T. elindeki pompalı tüfekle Mustafa Çakal'ın belimne vurduktan sonra şüpheli Muhammet olay yerinden kaçarken, Mustafa Çakal bacaklarından yaralanan arkadaşı Burak Çaltı'yı otomobiliyle Özel Hastaneye kaldırdı.
Bacaklarından yaralanan Burak Çaltı Ameliyata alınırken. pompalı tüfekle dehşet saçan süpheli Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler saldırgan Muhammet T. pompalı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.     
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadesi alınan şüpheli Muhammet T. Adliye'ye sevk edildi.