Kızımın Katili Tek Teker'dir

Kızımın Katili Tek Teker'dir
Gazipaşa'da meydana gelen kazada Tek teker Arif lakaplı Arif Razgatlıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden Ülkü Özcan’ın babası; Kızımın katili "Tek teker"dir dedi..

Gazipaşa'da geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen kazada yaşamını yitiren milli motosikletçi 'Tek teker Arif' lakaplı Arif Razgatlıoğlu'nun cenazesi Sakarya'da, kız arkadaşı Ülkü Özcan'ın cenazesi ise Gazipaşa'da dün toprağa verildi. Ülkü Özcan'ın babası Metin Özcan, cenazede ateş püskürdü.

ELİNDEN ALAMADIM
Cenazede güçlükle ayakta durabilen acılı baba, Razgatlıoğlu'nu kızını öldürmekle suçladı. 59 yaşındaki bir adamın 18 yaşından beri kızı Ülkü ile birlikte olmasına sürekli itiraz ettiğini belirten Özcan, "Kızımı kandırıp kanına girdi. Savcılığa gidip şikayetçi oldum. Ülkü'mü kurtarmak için çok çalıştım ama elinden alamadım" dedi. Arif Razgatlıoğlu'ndan en son Alanya'da şikayetçi olduğunu anlatan Özcan, "Babası yaşında bir adam. Kızımı doğru yönlendireceği yerde ondan faydalandı. Daha çocuğu yaşındaydı. Sırf kendi zevki için kızımı heba etti. Ülkü'mün katili 'Tek teker Arif'tir. Kızımın kanı yerde kalmayacak. Ölümüne neden olanlardan tek tek hesap soracağım" diye konuştu. Kazada feci şekilde yaşamını yitiren Ülkü Özcan, Çamlı Mezarlığı'nda ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından babaannesi Ümmü Özcan'ın kabrinin yanına defnedildi. Güçlükle ayakta duran ve kızının tabutuna sarılarak gözyaşı döken acılı baba, "Kızımı kurtarın dedim, bana ölüsünü verdiler" diyerek gözyaşı dökmesi törende duygusal anlar yaşattı.

TARTIŞMA YAŞANDI
Kaza, önceki gün saat 17.00'da Gazipaşa'da meydana gelmiş ve aşırı hız yaptığı iddia edilen 59 yaşındaki Arif Razgatlıoğlu idaresindeki 33 NE 303 plakalı sürat motoru, İsmet Oğuz yönetimindeki 07 UJ 797 plakalı kamyonete çarpmıştı. Kazada Razgatlıoğlu ve arkasında yolcu olarak bulanan 20 yaşındaki Ülkü Özcan olay yerinde can vermişti. Görgü tanıklarının verdiği ifadeye göre Razgatlıoğlu'nun tek teker üzerinde giderken motosikletini düzeltmesine rağmen çarpmaktan kurtaramadığı belirtildi. Dün ayrıca, Gazipaşa'nın eski ve yeni belediye başkanları yolun yapımıyla ilgili karşılıklı birbirlerini suçladı.