Kim Doğruyu Söylüyor

Kim Doğruyu Söylüyor
Alanya Ulaş'ta bulunan Sea Star Otel önünde geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan darp edilme olayında hastanelik olan park görevlisi Mevlüt Kaplan dün adliyeye giderek şikayetçi oldu..

Alanya Ulaş Mevkii'nde faaliyet gösteren Sea Star Otel önünde geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen dayak olayı ile ilgili Mevlüt KAPLAN, daha önce jandarmaya verdiği ifadesinde, kendisini Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ile yanındaki kişilerin darp ettiğini iddia etmişti.

Daha önce Alanya ülkü Ocakları Fevzi Alaattinoğlu Lisesi Okul Başkanı olan ve Darp edilen Mevlüt Kaplan'ın oğlu Yunus Emre Kaplan ise sosyal medya üzerinden şu ifadeleri kullandı; "Alanya Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Kula, yanınadaki 4-5 kişi ile beraber mafya çete misali görevi başına olan babama saldırmışlardır. Şu an Başkent Hastanesindeyiz. Bir gözünü kaybetme tehlikesi var. Vijdanı olan herkes paylaşsın, bugün bize yarın size. Biz garibanız diye şikayetçi olursak işimizden kovulmayla tehdit ediliyoruz. Hiç bir gazete televizyon arkamızda durmuyor. Babam şu an için bir gözü kapalı göremiyor, yemek yiyemiyor. Bu kadar zulüm eden başta Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve çetesi hala bizi tehdit edebiliyor. Biz kimseden korkmuyoruzi davacı olduk. Kimse arkamızda durmasa da bu yapılan zulmü paylaşacağız."



Önceki gün basına konuşan Mevlüt Kaplan ise; "5 yıldır Sea Star Otel'de çalışıyorum. Geçtiğimiz cumartesi akşamı Sea Star Otel'de bir düğün vardı. Bir şahıs geldi ve aracını park etti. Ben şahsı tanımam. Ben aracını park eden kişiden buraya park etmemesini, sürekli giriş ve çıkış olduğu için aracıyla çıkamayacağını söyledim. Karşımdaki kişi de bana "Sen kimsin? Ben Alanya Belediye Başkan Yardımcısı'yım. Feriştahınız gelse bu arabayı buradan çektiremezsiniz" dedi. Ben de karşılık vermedim. Adının Mehmet Kula olduğunu sonradan öğrendiğim kişide düğün yapılan sahile indi. Bu sırada küçük bir kaza oldu. Ben oradayken Mehmet Kula'nın aracının arkasına birileri aracını park etmiş. Benim bundan haberim yoktu. Bunu görseydim o aracı park ettirmezdim. Çünkü bu araç girişleri kapatmış. Yarım saat ya da 45 dakika sonra Mehmet Kula, sahilden gelerek bana "Sen bu aracı bilerek buraya park ettirdin" dedi. Bu arada Kula, benim patronumu aradı ve "Burada bir köpeğiniz var. Kendisine bir şey söyleyin. Aracımın arkasına araç park ettirmiş" dedi. Mehmet Kula telefonu kapattıktan sonra başka birilerini daha aradı. Telefonda, "Acil buraya gelin. Aracımın arkasına bir araba park etmiş. Bu aracı ittirelim" dedi. Kula'nın çağırdığı kişiler otele geldikten sonra patronum beni yeninden arayarak, Mehmet Kula'nın aracının arkasına park eden aracın plakasını söylememi, kendisine bu aracın plakasını vermem durumunda anons yaptırarak aracı çektireceğini söyledi. Ben bu aracın plakasını okurken arkamdan enseme vuruldu. Sonra 5 kişi bana saldırdı. Bana saldıran bir kişinin parmağını ısırdım. Gömleği zaten yırtıktı. Benim için Kula "Küfür etti" demiş. Bir tane şahit göstersin, ben elini öpeceğim. Bana saldırıldıktan sonra otel müdürü geldi. Otel personeli de gelince Mehmet Kula, otele geldiği aracı orada bırakıp bana saldıran kişilerle birlikte kaçtı. Bizim seçtiğimiz belediye başkan yardımcısı, belediye bize bunu yaparsa, vatandaş olarak biz ne yapacağız? Ben Mehmet Kula'dan maddi, manevi şikayetçiyim. Beni hastaneye bile ambulans götürdü. Bana doktor darp raporu vermiş. Bana orada geçici darp raporu verilmiş. Böyle bir saçmalık var mı? Ben 5 kişiden de şikayetçiyim" dedi. 

"MEHMET KULA'DAN CEVAP: DAYAK OLAYIYLA BENİM BİR ALAKAM YOK"
Yaşanan olayın ardından basına kısa bir açıklamada bulunan Mehmet Kula şunları söyledi; "Dövme olayı ile hiçbir alakam yoktur."