Kadın arkadaşının evini bastı tutuklandı

Kadın arkadaşının evini bastı tutuklandı
Alanya'da kadın arkadaşının evine giderek kapısını kırdıktan sonra kadını ve kavgayı ayırmaya çalışan bir kişiyi darp eden Ş.M mahkemece tutuklanırken, ağır yaralan U.B.K tedavi gördüğü hastaneden kaçtığı bildirildi..

Edinilen bilgiye göre; 2 Kasım saat:04:41'de Tosmur Mahallesi Ömer Koparan Caddesi üzerindeki bir eve 2 arkadaşıyla birlikte kadın arkadaşı G.S. ve kavgayı ağırmaya çalışan U.B.K darp ederek yaralandı. Kavgayı gören mahalle sakinleri durumu 155 polis imdatı arayarak yardım istedi olay yerine giden polis ekipleri kavgada eve giren şüphelilerden Ş.M, A.U, O.D. yakalayarak gözaltına alındı. 

Kavgada ağır yaralanan U.B.K ise çağırılan 112 acil ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Erkek arkadaşı tarafından darp edilen kadın G.S iddiasında erkek arkadaşı Ş.M ve yanında gelen arkadaşlarıyla evinin kapısını kırdığını kendisini darp ettiğini ve kavgayı ayırmaya gelen komşusu olan U.B.K darp ettikleri için davacı şikayetçi oldu. Şüpheliler Ş.M, A.U ve O.D Savcılık talimatıyla Cumhuriyet Polis Merkezinde gözaltına alındı. Üç kişi ifadeleri alındıktan sonra sevk edildikleri nöbetçi mahkemece A.U, ve O.D. Adli Kontrol şartıyla serbest kalırken Ş.M tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Aladdin Keykubat Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde  hayati tehlike kaydıyla gözlem odasında tedavi gören U.B.K hastaneden kaçtığı bildirildi.