Jandarma hırsızları evinde yakaladı

Jandarma hırsızları evinde yakaladı
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timlerince Hamburgerciden ekmek kasası ve pastaneden börek tepsisi çalan anne ile birlikte yaşı küçük 2 oğlu adreslerinde yakalandılar.

Edinilen bilgiye göre; 31 Ekim günü saat:05:00 sıralarında Mahmutlar Mahallesinde faaliyet gösteren Burger King isimli işyerinden 3 Bin TL değerinde 150 adet plastik hamburger ekmek kasası, bir pastaneden 2 Bin 500 TL değerinde 9 adet börek tepsisi, 1 adet çadır ve 6 adet sandalye çalınması üzerine Hamburger ve pastane yetkililerince Mahmutlar Jandarmaya bildirilmesi üzerine, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timlerince  hırsızlık yapılan yer ve çevresinde yapılan araştırmalarda olayın 1 kadın ve 2 erkek şahıs tarafından beyaz kamyonet ile gerçekleştirildikleri tespit eden Jasat ekipleri, kamyonetin geldiği güzergah üzerinde çalışma yaparak aracın plakası 48 olarak tespit edilmesine üzerine plaka bilgisinden şüphelilerin adresi belirlendi. 
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı Jasat Timleri Mahmutlar Mahallesindeki şüphelilerin evin bahçesine yaptıkları operasyonda Hamburgerciden ve Pastaneden çaldıkları malzemeyle yakalanan Kezban D, yaşı küçük erkek çocukları olan 2 kişi yakalanarak gözaltına aldı. çalıntı malzemeleri taşıyan Komayonetin trafikten men kaydı çıkması üzerine kamyonet Trafik Timlerince otoparka çekilirken küçük oğlu tarafından kullanıldığı tespit edildi.  
Hırsızlık suçundan yakalanan Anne ve 2 oğlu Mahmutlar Jandarma Karakol komutanlığında ifadeleri alındıktan sonra Adliye'ye sevk edildi.
Çalıntı malzemeler ise İşletme sorumlularına teslim edildi.