Gençler Alanya'da Dün Eylem Yaptı

Gençler Alanya'da Dün Eylem Yaptı
Milliyetçi Gençler Alanya'da Dün Eylem Yaptı.. Alanya Ülkü ocakları sosyalfaliyet masası ve lise birim teşkilatı dün Alanya'da bir eylem gerçekleştirdi. Alanya'da tek tek karakolları gezen gençler, görevli polis memurlarına ve askerlerimize Türk Bayrağı emanet ettiler.

Dün eylem gerçekleştiren milliyetçi gençler gün boyu Alanya Çarşı Karakolu, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, Alanya Çocuk Büro Amirliği, Saray Polis Karakolı ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Türk Bayrağı emanet ettiler. Gençler aynı zamanda yolda devriye gezen ekip otolarını da durdurarak onlara Türk Bayrağı verdiler.

Konu ile ilgili olarak Ümit İlkay Levent şunları söyledi; "Antalya Alanya Ülkü ocakları sosyalfaliyet masası ve lise birim teşkilatı olarak. Gectiğmiz hafta içinde emniyet güçlerimizin yapmış olduğu operasyonla diyarbakır belediye başkanı gözaltına alınmasının ardından yaşanan olaylarda TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE EKMEK YİYİP YEDİĞİ EKMEĞE İHANET EDEN SEBAHAT TUNCELİN BU VATAN İÇİN canından geçen emniyet güçlerimize el işaretiyle bunun hesabını vereceksiniz demesini bizler Türk gençliği olarak içimize sindiremiyoruz. Bizler bu ülkenin teminatı olan gençler olarak her zaman askerimizin polisimizin yanında olacagız. Ne mutlu Türküm diyene."