Gazipaşa’da Aşırı Hız Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Gazipaşa’da Aşırı Hız Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 32 yaşındaki Hazar Büyükakça yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Antalya"nın  Gazipaşa İlçesi"nde meydana gelen trafik kazasında 32 yaşındaki Hazar Büyükakça yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Gazipaşa Pazarcı Mahallesi"ndeki kaza, saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İlçe merkezinde kuzeninin düğün törenine katılan Hazar Büyükakça, 07 UP 707 plakalı otomobille Kızılin sahiline gitti. Bir süre burada oturan Hazar Büyükakça, arkadaşları 23 yaşındaki  Emir Yıldırım ve 28 yaşındaki Ahmet Çağlıer"le ilçe merkezine hareket etti. Uğur Mumcu Bulvarı"na geldiklerinde iddiaya göre aşırı hız nedeniyle Hazar Büyükakça, aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil önce park halindeki otomobile, sonra ağaca çarptı. Hurdaya dönen araçtaki Büyükakça, Yıldırım ve Ahmet Çağlıer çeşitli yerlerinden yaralandı. Haber vermesiyle gelen ambulansla  Gazipaşa Devlet Hastanesi"ne götürülen yaralılardan Hazar Büyükakça yaşamını yitirdi. Hafif yaralanan Ahmet Çağlıer tedavisinden sonra taburcu edilirken,  Emir Yıldırım"ın ise sevk edildiği  Alanya Devlet Hastanesi"nde tedavisi sürüyor.