Dün Vurulan Cezaevi Firarisi Tutuklandı

Dün Vurulan Cezaevi Firarisi Tutuklandı
Dün gece Alanya'da hareketli dakikalar yaşanmasına neden olan cezaevi firarisinin, ailesiyle birlikte düğüne gittiğini ihbar alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro İnfaz Ekipleri dün akşam zanlıyı vurarak yakaladı.. Kaçan zanlı yakalanmasının ardından adliyeye sevk edilerek yeniden tutuklandı..

Dün gece Alanya'da hareketli dakikalar yaşanmıştı. İşte olayın detayları.. Daha önce Alanya Açık Cezaevi'nden kaçan 33 yaşındaki Özer T.'un Güllerpınarı Mahallesi Bulut Sokak'taki bir restoranda düğünde olduğu ihbarını alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği İnfaz ekipleri düğün salonuna gitti. Ancak düğünde silah atıldığı ihbarı için daha önce oraya giden resmi polis ekiplerini gören firari salonun arka kapısından kaçmaya çalıştı. Olay üzerine infaz ekipleri firarinin silahı olması ihtimaline karşılık teslim olması için ihtarda bulunarak firariyi  kolundan ve göğsünden yaraladı. Cezaevi firarisi üzerindeki uyuşturcu ve hapı yere atarak kaçarken yakalandı. Yaralanan cezaevi firarisi Özer T. çağırılan 112 acil ambulansla Alanya Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Emniyet Başkent Hastanesi'nde geniş güvenlik önlemi aldı. Firarinin tedavisi yapıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere Asayiş Büro Amirliği'ne götürülmüştü.

Cezaevi firarisi Özer T. emniyette ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Ardından zanlı tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.