Cami İmamına 27 Yıl Hapis

Cami İmamına 27 Yıl Hapis
Alanya'da Cami İmamına 2 kız çocuğuna cinsel istismar suçundan 27 yıl hapis cezasına çaptırıldı..

Alanya'da 7 ay önce küçük yaştaki 3 kız çocuğuna Cinsel istismar suçlarından tutuklu yargılanan Feridun Ç' dün 2.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında 2 kız çocuğuna cinsel İstismarı suçundan toplam: 27 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı. 

OLAYIN GECMİŞİ
Alanya'da cami imamı küçük yaştaki 3 kız çocuğuna tacizden tutuklandı. 14 Temmuz tarihinde Alanya'nın Hal Camii'nde görevli imam Feridun Ç., küçük yaştaki 3 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanıp Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Cami imamlarına yönelik her istismar suçlamaların ardından olduğu gibi imamın ailesi ve Alanya Müftülüğü bir komplo yapıldığını öne sürmüştü.

MÜFTÜLÜK AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ:
Çocuklara yönelik cinsel istismar olayının ardından bir Gazete'nin sorularını yanıtlayan Alanya Müftüsü Mustafa Topal, "Hocamızın başına böyle bir talihsizlik geldi. Dün akşam üzeri gözaltına alındı. Biz de takip ediyoruz, ancak böyle bir şeyin yaşanmış olduğuna ihtimal vermek istemiyoruz. Yanlış anlaşılmadan kaynaklı olduğuna inandığımız bir durum" değerlendirmesinde bulundu.

İMAMIN AİLESİ: ELİMİZDE SES KAYITLARI VAR. PARA İSTEDİLER
İmam Feridun.Ç'nin ailesi ise, Feridun.Ç'yi şikayet eden ailenin para istediğini öne sürdü. Savcılığa bu yönde ihbarda bulunduklarını iddia eden imamın arkadaşları da "Böyle bir olayın olmadığı yakında ortaya çıkacaktır. Ailenin imamdan para istediğine dair ses kaydını da Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunduk" dediler.