Bıçakla Yaralanan Geç Kurtuldu

Bıçakla Yaralanan Geç Kurtuldu
Alanya'da otel odasına girmek istediği sırada uğradığı bıçaklı saldırı sonucu sırtı ve göğsünden bıçakla yaralanan 28 yaşındaki Zafer Kılıklı, geçirdiği kritik ameliyat sonrasında yeniden hayata döndü.
Alanya'da kaldığı otel odasına girmek istediği sırada otel dışında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu sırtı ve göğsünden bıçakla yaralanan 28 yaşındaki Zafer Kılıklı, gerçekleşen kritik ameliyat sonrası kurtuldu. Kılıklı'yı bıçaklayan şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İddiaya göre 8 kasım tarihinde Alanya Damlataş Mahallesi'ndeki otelde göre gürültü yaptığı gerekçesiyle Zafer Kılıklı ile Alper K. arasında tartışma çıktı. Ertesi gün gece Zafer Kılıklı odasına girmek istediği sırada Alper K.'nın bıçaklı saldırısına uğradı. Sırtına ve göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Kılıklı otele çağırılan ambulansla Alanya Anadolu Hastanesi'ne götürüldü. Sırtına 2, kalbine 1 bıçak darbesi alan Zafer Kılıklı aynı gün ameliyata alındı. Riskli ameliyatın ardından kurtulan Kılıklı'nın hastanede tedavisi sürüyor. Kılıklı'ya saldırdığı iddia edilen Alper K. ise polis tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı.

Zafer Kılıklı'nın ameliyatını gerçekleştiren Uzm. Dr. Volkan Yurtman, operasyonun başarılı geçtiğini ve hastanın hayati tehlikeyi atlattığını söyledi. Uzm. Dr. Yurtman, "Hastanın kalbine bıçağın tamamen girdiğini ve kalpte oluşturduğu hasar nedeniyle çalışır vaziyeteyken dışarıya kan kaçırdığını tespit ettik. Tabi bu süreçte hem kan kaybından hem de kalbin çevresindeki kalbi koruyan kese içerisine kan dolduğu için, yaralıya çok kısa sürede müdahale edilmesi gerekiyordu. Bu süreçte yoğun bakım ekibimiz çok hızlı karar verdi ve bizimle çok hızlı şekilde kontak kurarak ameliyata aldık. Kalpteki yaralanma bölgesini başarılı bir operasyonla tedavi ettik. Bir gün yoğun bakımdan kalan hastamızı normal odaya aldık. Durumu çok iyi ve rahat şekilde gezip dolaşabiliyor. Şanslı bir hasta, her şey zamanında uygun şekilde yapıldı. Çok şükür biz de hastayı çok sağlıklı şekilde görüyoruz o da bizi mutlu ediyor" diye konuştu.