Belediyenin Whatsapp grubuna bu fotoğrafı gönderip intihar etti

Belediyenin Whatsapp grubuna bu fotoğrafı gönderip intihar etti
Son günlerde Belediye Başkanı Menderes Türel'in istifasının istendiğine dair çıkan haberlerle sıkıntılı günler geçiren Antalya Büyükşehir Belediyesi şoke eden bir intihar olayıyla sarsıldı.. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya hizmet biriminde Park Bahçeler bölümünde çalışan Hakan Şahin isimli işçi dün gece Alanya'nın Tepe Mahallesi civarında bulunan bir restoranın yakınlarında başına silah dayayarak intihar etti. Şahin'in intihar etmeden önce yerel basına, başına silah dayanmış biçimde çeki

Antalya Büyükşehir Belediyesini sarsan intihar olayı...

Aracının içinde intihar eden Hakan Şahin isimli işçi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Whatsapp grubuna başına silah dayadığı fotoğrafını gönderdi ve intiharından üç kişiyi sorumlu tuttuğunu açıkladıktan sonra intihar etti. Sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşarak neden intihar ettiğini takipçileriyle paylaşan Hakan Şahin isimli işçinin intihar haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi..



Şahin'in bıraktığı mesaj..

İNİTHAR OLAYI DOĞRULANDI.

İntihar olayını doğrulayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney olay yerine giderek inceleme yapacağını ve gerekli açıklamaları daha sonra yapacaklarını söyledi.

HAKAN ŞAHİN, İNTİHAR ETMEDEN ÖNCE BIRAKTIĞI NOTTA ŞU İFADELERE YER VERDİ; 

Artık yolun sonuna geldik. Bunun sorumlusu Semra Yalçın, Serdar Akçe ve Arif Yeni. Bu yerde arkası olan kullnadı, kullansın bakalım. Bu resim aynısını ATV'ye gönderdm. Umarım greken yerler duyar. Son olatak kimse cenazeye gelmesin. Allah seni bildiği gibi yapsın Semra hanım.

Kaynak: