Av Tüfeği Cinayetine 2 Müebbet Hapis

Av Tüfeği Cinayetine 2 Müebbet Hapis
Alanya'da av tüfeği ile cinayette 2 kişiye müebbet hapis cezası.. Alanya'nın Avsallar Mahallesindeki bir otelde  14 Aralık 2016 yılında meydana gelen ve Murat Acar'ın ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili açılan ve 2.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava sonuçlandı. .

Alanya'nın Avsallar Mahallesindeki bir otelde  14 Aralık 2016 yılında meydana gelen ve Murat Acar'ın ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili açılan ve 2.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava sonuçlandı.  

Duruşmada tutuklu sanıklar, avukatlar ve yakınları hazır bulundu. Duruşmada mahkeme heyeti sanıklara son sözleri soruldu. sanıklar Ahmet Hüsnü T, ve Emin G'den soruldu ek savunmalarımız tekrar ederiz dedi. Mahkeme heyeti, Ahmet Hüsnü T., ile Emin Görgülü., hakkında müebbet hapis cezasıyla cezalandırıldı.
Alanya 2.Ağır Ceza Mahkemesine tutuklu olarak götürülen sanıklar Ahmet Hüsnü T., ile Emin G., tutuklu bulundukları Alanya L. Tipi Kapalı cezaevine gönderildiler. 

OLAYIN GEÇMİŞİ
14 ARALIK 2016 tarihinde çalıştığı otelde göğsünden av tüfeğiyle vurularak öldürülen Murat Acar’ın katil zanlısı olarak 2 kişi yakalandı. 
Murat Acar, Avsallar Mahallesi’nde çalıştığı otelde öldürülmüş olarak bulunmuştu. 

Olayı çok yönlü olarak araştıran Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesindeki özel ekip, 3 Şubat 2017 tarihinde neticeye ulaştı. Otelde yaz sezonu teknik, kışın ise güvenlik personeli olarak çalışan Acar’ın av tüfeğiyle göğsünden vurularak öldürülmesinin ardından başlayan araştırma sonucu cinayetin failleri olarak 32 yaşındaki Ahmet Hüsnü T. ve 48 yaşındaki Emin G. belirlendi. Jandarma Hüsnü T. ve Emin G’yi Avsallar Mahallesi’ndeki evlerinde gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler karakoldaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanmıştı.