Amca Oğlu Cinayetine Müebbet

Amca Oğlu Cinayetine Müebbet
Alanya'da 2017 yılında alacak verecek meselesi yüzünden tartışan ve av tüfeği ile kuzeni Osman Karaosmanoğlu'nu öldüren cinayet zanlısı Osman Ö., müebbet hapis cezasına çaptırıldı..

Alanya'da 2017 Ocak ayında aralarında alacak verecek meselesi yüzünden kuzeni Osman Ö, tarafından av tüfeği ile öldürülen Osman Karaosmanoğlu cinayetinin karar duruşması görüldü. Sanık Osman Ö. duruşmada, ”Öldürmek istesem direk karşımdayken de vururdum yine de bu olay sebebiyle pişmanım hem benim ailem hem onun ailesi mağdur oldu takdir mahkemenindir” dedi. 
Mahkeme heyeti ise, Osman Ö'nın “Kasten adam öldürme” suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasına ve tutukluluk halinin devamına karar verildi.

 OLAYIN GEÇMİŞİ
Alanya’da 17 Ocak günün 43 yaşındaki Osman Karaosmanoğlu, aralarında arsa yüzünden husumet olan kuzeni tarafından pompalı tüfekle vuruldu. 
Olay,17 Güllerpınarı Mahallesi, çevreyolu üzerindeki özel oto servisinde meydana geldi. 43 yaşındaki Osman Karaosmanoğlu, otomobilin yanında beklediği sırada yanına yaklaşan otomobilden inen amcasının oğlu Osman Ö., kısa dipcikli pompalı tüfekle 4 el ateş etti. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan Karaosmanoğlu yere yığıldı, saldırgan ise geldiği araçla olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı sonrası gelen 112 sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralı, ambulansla Alaeddin Keykubad Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Karaosmanoğlu, 9 gün süren yaşam mücadelesini yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybetti. 

ZANLI BİR SAATTE YAKALANDI
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganın Osman Karaosmanoğlu'nun amcasının oğlu 43 yaşındaki Osman Ö. olduğunu tespit ederek Alanya'nın giriş ve çıkışlarını ablukaya alındı. Kaçan zanlı Osman Ö., Asayiş Büro Amirliğine bağlı İnfaz ekiplerince Kestel Mahallesi’nde bir arkadaşın evinde saklandığı sırada yakalandı.