Alanya’da silahlı soyguncu kıskıvrak yakalandı

Alanya’da silahlı soyguncu kıskıvrak yakalandı
Alanya'da bir zincir marketin şubesine girip, çalışanlara silah gösterip iki kasadan toplam 2 bin 600 TL parayı alarak kaçan şüpheli polis tarafından yakalandı. Soygun anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay 2 Haziran saat:21.30 sıralarında Saray Mahallesi Kemal Reisoğlu Caddesindeki bir zincir markette meydana geldi.  Bir kişi mağazaya gelerek kasadaki kadın çalışanlara silah göstererek iki kasadaki toplam 2 bin 600 TL parayı alarak kaçtı. Olayın ardından kamera görüntülerini izleyen ve araştırmalarını derinleştiren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık şüphelisinin B.K.(29) olduğunu belirledi. Polis ekipleri hırsızlık olayın ardından 24 saat geçmeden şüpheliyi evinde gözaltına alarak yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

SOYGUN ANI KAMERADA

Şüphelinin market içerisindeki hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde markete gelen şüphelinin belinden çıkardığı tabanca ile kasiyerlere silahını doğrultarak kasayı açmalarını istediği ve ardından da her iki kasadan toplamda 2 bin 600 TL parayı alıp kaçtığı görüldü. Şüphelinin ayrıca bir gün öncede de keşif için mağaza geldiği öğrenildi.