Alanya’da Belediye Meclis üyesine saldırının detayları belli oldu

Alanya’da Belediye Meclis üyesine saldırının detayları belli oldu
Alanya’da Belediye Meclis üyesine saldırının detayları belli oldu. Alanya Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi olan Yılmaz Bağışlar, dün gece yeğenini almak için gittiği barda bilinmeyen nedenden dolayı saldırıya uğradı. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 02.00’de İskele Caddesi’nde bulunan bir mekandan amcaoğlu ve arkadaşını aracıyla almaya giden CHP’li Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, aracı olmayan yeğeni Sezer Bağışlar'ı almak için ve yeğenin yanında İlyas Demir'in olduğu bara girdi. İddiaya göre Bağışlar'ın yeğenine Sezer Bağışlar'a ve yanındaki İlyas Demir'e, karşı yöndeki masada oturanlardan. Onur K. ve Serhat A. ile sözlü tartışmaya girdikleri öğrenildi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yılmaz Bağışlar'a dışarıda saldırdıkları öğrenildi. Polis ekiplerin gelmesiyle, kavga eden 4 kişi olayın ardından emniyete götürüldü. 

Kafasına isabet eden yabancı cisimden dolayı Yılmaz Bağışlar baygınlık geçirdi ve çağırılan ambulans ile hastaneye götürülerek tedavi edildi. yakalanan saldırganlar Saray Polis Merkezinde ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Olay anında kafasına isabet eden yabancı madde sebebiyle baygınlık geçiren Yılmaz Bağışlar, şahısları tanımadığını ve saldırının sebebini bilmediğini söyledi. Yılmaz Bağışlar, Saray Polis Merkezi'ne  giderek şahıslardan şikayetçi oldu.