Alanya Mahmutlarda Feci Kaza

Alanya Mahmutlarda Feci Kaza
Dün sabah saat 07:00 sularında Alanya Mahmutlar mahallesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazada tır altında kalan baba ve oğul feci şekilde yaralandı..

Dün sabah saat 07:00 sularında Alanya Mahmutlar mahallesinde feci bir trafik kazası meydana geldi.  Kazada tır altında kalan baba ve oğul feci şekilde yaralandı. Tır'ın Konaklı eski Belediye Başkanı Abdullah Sönmez'e ait olduğu ve kazayı Abdullah Sönmez'in şoförünün yaptığı öğrenildi..

Edinilen bilgiye göre Alanya Azar petrolde çalışsan Ömer Şamlı gece vardiyasının bitmesinin ardından oğlu Mustafa Kemal Şamlı ile beraber evlerine gitmek üzere motorları ile yola çıktılar. Alanya İstikametinden Demirtaş istikametine doğru ilerlerken Mahmutlar Dört Yol kavşağında kırmızı ışık yanması nedeni ile durdular. Yanlarına yaklaşan bir Tır da aynı şekilde kırmızı ışıkta beklemeye başladı. Yeşil ışığın yanması ile birlikte hızlı kalkan Tır sürücüsü yanlarında bekleyen motora çarparak devrilmelerine neden oldu ve üzerlerinden geçti. Kazada Ömer Şamlı ve oğlu Mustafa Kemal Şamlı ağır yaralandı. Ömer Şamlı olay yerine gelen ambulans ile Alanya ALKÜ Hastanesine kaldırıldı. Ömer Şamlı burada ameliyata alındı. Oğlu Mustafa Kemal Şamlı ise Antalya'ya sevk edildi. Mustafa Kemal Şamlı'nın durumunun ağır olduğu ve iç organlarının ezildiği için 8 sat ameliyata alındığı, yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Durumu ağır olan Mustafa Kemal Şamlı bugün tekrar ameliyata alınacak. Doktorlar çocuğun hayati riski olduğunu, yaşamasının mucize olduğunu söylediler.

Jandarma kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.