Alanya'daki Cinayetin Failleri Yakalandı

Alanya'daki Cinayetin Failleri Yakalandı
Dün akşam saatlerinde Demirtaş İmamlı mahallesinde serada çalışmakta olan 3 kişiye pompalı tüfekle ateş açanlar Jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı..
Dün akşam saatlerinde Demirtaş İmamlı mahallesinde serada çalışmakta olan 3 kişiye pompalı tüfekle ateş açanlar Jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı. Saldırganların kimliklerinin tespit edilmesi ile birlikte başlatılan çalışma sonucunda olayın faillerinin yakalandığı öğrenildi.

Olayın Geçmişi; Dün Akşam saatlerinde Alanya İmamlı Mahallesinde bulunan bir seraya 2 araçla gelen kimliği belirsiz kişiler pompalı tüfekle ateş açılmıştı. Açılan ateş sonucunda Serada çalışmakta olan Emrah Yüksel ve Kerem uzun vuruldu. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı. Saldırı sonucunda Emrah Yüksel hayatını kaybederken, Kerem Uzun ise ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların silah sesleri üzerine jandarmaya haber vermesi ile olay ortaya çıktı. Bölgeye hemen Jandarma ve ambulans sevkedildi. Emrah Yüksel ve Kerem Uzun ambulans ile Gazipaşa Devlet Hastanesine götürüldü. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Emrah Yüksel kurtarılamadı. Kerem Uzun'un ise ağır yaralı olarak tedavisi sürüyor. Olayın failleri jandarma tarafından yakalandı.

FAİLLER MERSİN'E KAÇARKEN YAKALANDILAR

Olayın faillerinin Mersin yönüne iki otomobille kaçarken Gazipaşa D-400 karayolu üzerinde yakalandıkları öğrenildi. Gözaltına alınan Ümit Ç., Mesut Ç., Serkan Y., Fatih M. ve Bilal M., jandarmaya verdikleri ifadelerinde serada çalışan işçileri hırsız sandıkları için silahlı saldırıyı gerçekleştirdiklerini iddia ettiler. Toplam iki Otomobilde yakalanan şahısların sorguları Alanya İlçe Jandarma Komutanlığında sürdürülüyor.