Alanya'da zorla senet imzalatan 2 kişi tutuklandı

Alanya'da zorla senet imzalatan 2 kişi tutuklandı
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince bir kişiye zorla 250 bin liralık senet imzalattıkları iddia edilen 1 kadın 2 kişi yakalandı. Şüpheliler çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haber: MEHMET AL
Olay, önceki gece Güllerpınarı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mağdur Yusuf G. (51), tandığı olan M.C.(36), ve Kadın T.D.(32), kaldıkları evine giderek bir süre sohbet ettikten sonra Yusuf G.'den 250 bin liralık senet imzalaması için baskı yapınca Yusuf G. 155 polis imdatı arayarak kendisini zorla alıkoyduklarını iddia ederek hayati tehlikesinin olduğunu beyan ederek yardım ister.

Alanya İlçe Emniyet Müdürülüğü Asayiş Ekipleri harekete geçerek olay yerine intikal ederek şüpheliler M.C ve kadın T.D yakalanarak göz altına alındı

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürülen şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra, Alanya Adliyesine sevk edilen şüpheliler M.C, ve T.D, Nöbetçi Mahkemece Darp etmek,zorla senet imzalatmak, ve Zorla  Alıkoymak suçlarından tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler.