Alanya'da yaşı küçük 2 ev faresi tutuklandı

Alanya'da yaşı küçük 2 ev faresi tutuklandı
Alanya'da bir eve girerek hırsızlık yapan 15 yaşındaki iki hırsızlık şüphelisi polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Çocuk Büro Amirliğinde Avukatlar nezaretinde ifadesi alınan çocuklar mahkemece tutuklandılar.

Haber: MEHMET AL

Alanya’nın Oba Mahallesi’nde dün gece 01.30 sıralarında bir evde hırsızlık yapıldığına dair ihbar alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ev sahiplerinin ifadesinde, gece yarısı uyudukları sırada evde birisini fark ettiklerini, kendilerini gören şüphelinin balkondan atlayarak kaçtığını beyan etti. Olayın şokunu atlattıktan sonra durumu hemen polise bildirin ev sahipleri, evden bir cep telefonu ve kutu içerisinde bulunan paranın çalındığını fark etti. Olay yerine gelen ekipler, evin etrafında bulunan güvenlik kameralarını inceledikten sonra hırsızlık şüphelilerinin kimliğini tespit etti. Şüpheliler Tosmur Mahallesi’nde bulunan bir inşaatta gizlenirken polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 15 yaşındaki A.F. ve K.Ş. gerekli işlemlerinin yapılması için Çocuk Büro Amirliği Ekiplerine teslim edildi.

EV HIRSIZLARI MOTOSİKLET ÇALMIŞ
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince evden hırsızlık yaptığı iddia edilen 15 yaşındaki A.F ve K.S 20 Mayıs tarihinde Hacet Mahallesinde park halindeki motosikleti düz kontak yaparak tespit edildi. Çocuk Büro Amirliğinde Avukatlar nezaretinde ifadeleri alınan 2 şüpheli çocuklar sevk edildikleri Çocuk Mahkemesince Hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiler.