Alanya'da Uyuşturucu Ticaretine Rekor Ceza

Alanya'da Uyuşturucu Ticaretine Rekor Ceza
Alanya'da Uyuşturucu Ticaretine Rekor Ceza.. Uyuşturucu ticaretine 11 yıl 8 ay hapis cezası.. Ailevi sorunları olduğu için esrar içmiş.. Alanya'da evinde 858 gram esrar, 7 adet ecstasy hap 1 adet saksıya ekili kenevir bitkisi ve hassas terazi ile yakalanan sanık, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan toplam: 11 yıl 8 ay hapis ve 24 Bin 980 TL adli para cezasına çaptırıldı..

Alanya 2.Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Yusuf D, ve iki avukatı katıldı. Mahkeme heyeti, Sanıktan son sözleri soruldu'pişmanım. ilk defa başıma böyle böyle birşey geldi. Ailevi sorunlarım olduğu için kullandım. Kimseye satmadım. Beraatimi ve tahliyemi isterim 'dedi
Mahkeme heyeti Yusuf D'ın 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan ve esrar elde etmek için kenevir ekimi yaptığı sabit olduğundan. toplam: 11 yıl 8 ay hapis ve 24 Bin 980 TL adli para cezasına çaptırıldı.

Sanık Yusuf D, tutuklu getirildiği Alanya L. Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ
2 Mart tarihinde Alanya Hacmehmetli Mahallesi Eski Antalya yolu Caddesindeki eviden yoğun şekilde kenevir bitkisi kokusu geldiğine dair istihbari bilgi  alınması üzerine. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliğine bağlı ekipler evde yaptıkları aramalarda kanepenin altına gzlenmiş naylon poşet içersinde 858 gram esrar maddesi, toplam 7 adet ecstasy hap, 1 adet saksıya dikilmiş vaziyette kenevir bitkisi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.evde yakalanan 33 yaşındaki Yusuf D yakalandıktan sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.