Alanya'da uyuşturucu tacirleri kıskıvrak

Alanya'da uyuşturucu tacirleri kıskıvrak
Alanya'da uyuşturucu tacirleri kıskıvrak.. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyonlar sürüyor..

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyonlar sürüyor.

Alanya'da bir kişinin  uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaşan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri harekete geçti. Ecstacy ve esrar maddesi sattığı belirlenen İsa K. (18) takibe alındı. D-400 Karayolu üzerinde bulunan bir alışveriş mağazası önünde uyuşturucu alışverişi yapacağı öğrenilen şahıs, yakalanacağını anlayınca cebinde bulunan uyuşturucu maddeleri yere attı. Yerden alınan maddelerin yapılan incelemesinde kağıda sarılı 4 parça halinde toplam daralı ağırlığı 9,38 gram esrar maddesi ile poşete sarılı toplam daralı ağırlığı 11,35 gram gelen 37 adet ecstasy hap olduğu belirlendi. Olayın ardından yaşı küçük olan İ. K. ve beraberindeki Ferhat B. (19), Sabri S. (18) ve Emircan Ş. (18) şüpheliler  gözaltına alındı. Narkotik Büro Amirliğinde  ifadeleri alınan Ferhat B., Sabri S. ve Emircan Ş. serbest kalırken.  yaşı küçük olan İ K., Çocuk Büro Amirliği’ne sevk edildi. İ.K. hakkında “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan işlem başlatıldı. Şüphelinin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

ÇOCUK PARKINDA SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Alanya’nın Saray Mahallesi’nde bulunan Toromanlar Çocuk Parkı içerisinde durumlarından şüphelenilen Recep Cengiz Ö. (26), Hasan A. (22) ve Yunus Emre Ş.’nin (23) yapılan üst aramalarında daralı ağırlığı 2 gram olan esrar maddesi ele geçirildi. Alanya Emniyet Müdürlüğü, Ekipler Amirliği’ne bağlı polis memurları tarafından yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan işlem yapıldı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.