Alanya'da Uyuşturucu Satıcısı Yakalandı

Alanya'da Uyuşturucu Satıcısı Yakalandı
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, durumu iyi olan çocuklara uyuşturucu satan ve Kokain partisi düzenlediği iddia edilen zanlının evinden 71 Bin 750 TL, 500 Dolar, 140 Euro para, üzerinden tabanca çıktı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri. daha önceden uyuşturucudan sabıkası bulunan  durumu iyi olan çocuklara para karşılığında uyuşturucu sattığı ve uyuşturucu partisi veren zanlı H.I takibe aldı. Narkotik grup ekipleri Stad caddesi üzerinde durduruldu. yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız tabanca tabancaya ait 7 adet mermi, içime hazır fişek halinde 3 adet kokain maddesi, ele geçirilirdi.

EVİNDE UYUŞTURUCUDAN KAZANDIĞI PARA ÇIKTI
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucuyla yakalanan zanlının 
evinde yapılan aramada uyuşturucudan elde ettiği 71 Bin 850 TL, 500 Dolar, 410 Euro para ile birlikte 8 adet tabancaya ait mermi, 1 adet pompalı tüfek, tüfeğe ait 2 adet şarjör ele geçirildi.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliğine götürülen uyuşturucu zanlısının çok sayıda uyuşturucu satıcılığından sabıkası olduğu ve durumu iyi olan çocuklara uyuşturucu sattığı kokain partisi düzenlediği iddia edildi. uyuşturucu satıcısı H.I Emniyetteki işlemlerin ardından 'Uyuşturucu ticareti'  suçundan adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu satıcısı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.