Alanya'da Uyuşturucu Operasyonu

Alanya'da Uyuşturucu Operasyonu
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 12 kişi Jandarma bölgesinde, 3 kişi polis bölgesinde yakalanırken çok sayıda uyuşturucu maddeyle birlikte ruhsatsız 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi..

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan Uyuşturucu Operasyonunda,Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve Alanya İlçe Emniyet Müdüğrlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele grup Amirliği ekiplerince  teknik takip ile 12 uyuşturucu şüphelisi İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerince ve  3 uyuşturucu şüphelisi Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize suçlarla mücadele grup amirliği ekiplerince yapılan şok operasyonunda kıskıvrak yakalandılar.
15 Uyuşturucu şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 1 Adet hashas terazi, 2 Adet cam düzenek, 5 Adet pipet, 80 Adet Excaty hap, 11 paket Eroin, 1.70 gram Metafetamin, 38 ayrı paket esrar, 500 gram kubar esrar, ve 1 Adet Pompalı Tüfek ele geçirildi. Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 15 kişinin sorgusunun sürdüğü belirtildi.