Alanya'da Trafik magandası polis aracına çarptı

Alanya'da Trafik magandası polis aracına çarptı
Alanya'da Trafik magandası polis aracına çarptı.. Alanya'da Polisin kontrol noktasından kaçan otomobil kovalamaca sırasında kaza yapınca yakalandı. Asker olan araç sürücüsü gözaltına alındı..

Alanya'da Polisin kontrol noktasından kaçan otomobil kovalamaca sırasında kaza yapınca yakalandı. Asker olan araç sürücüsü gözaltına alındı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Alantur kontrol noktasından dur ihtarında bulunulan 07 E 4377plakalı otomobil sürücüsü dur ikazına uymayarak uygulama noktasına kaçtı. Polisin üzerine otomobilini sürerek kontrol noktasından kaçan sürücü Fığla Mahallesi 324’bü sokakta polis aracına çarparak durdu. Araç sürücüsü olan Asker olan  Erkan K, ve araçta yplcu olan  Mustafa K polis ekiplerince gözaltına alındı. Araçta herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken araç sürücü Erkan K, Nöbdetci savcı talimatıyla gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Merkezine götürüldü  şüpheli Erkan K,“Görevli memura mukavemet, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve kamu malına zarar verme” suçlarından  Cumhuriyet Polis merkezindfe ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.