Alanya'da Tekne Çarpıştıranlar Adliye'de

Alanya'da Tekne Çarpıştıranlar Adliye'de
Alanya'da iki teknenin çarpışması sonucu gözaltına alınan 15 kişi Adliye'ye sevk edildi..

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Alanya yat limanında iki teknenin çarpışması sonucunda gündeme gelen olaylara polis ekipleri gözaltı düzenledi. Gülbahçem isimli teknede yapılan aramada 9 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan iki tekne çalışanı toplam: 15 kişi bu gün Adliye'ye sevk edildiler.

Alanya'da 25 Ağustos Cumartesi  günü saat:12:00 'de yat limanı yakınlarında Gülbahçem ve Viking-Line teknelerin aralarında bir hüsumetten dolayı birbirlerine çarpması ve bu görüntülerin sosyal medyada yayınlanması sonrası konu ülke gündemine oturmuştu. Çarpışma esnasında iki teknede yaklaşık 12 yolcu bulunuyordu. Şans eseri yolculardan yaralanan olmazken duruma Alanya Cumhuriyet Başsavclığınca el konuldu.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, yat limanında bulunan Gülbahçe teknesinde görevli 6 kişi ve Viking-Line teknesinde çalışan 9 kişi olmak üzere toplam:15 kişiyi gözaltına aldı. Gülbahçem isimli teknede yapılan aramada 9 gram esrar maddesi ile baltaya el konuldu.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen  Ş.A, Ç.Y, M.G,F.A, Ö.A, B.G, E.G, T.S, Z.S, S.G, B.D, E.G, İ.B, Y.K, ve Ö.G. ifadeleri alındıktan sonra bu gün polis gözetimi altında Adliye'ye sevk edildiler.