Alanya'da Tefeci Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

Alanya'da Tefeci Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı
Alanya'da tefeci operasyonunda 3 kişi tutuklandı.. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan, " Tefecilik" soruşturması kapsamında KOM ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalanırken, Adliye'ye sevk edilen 4 kişiden 3 kişi tutuklanırken 1 kişi Kefalet ve Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı..

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan, " Tefecilik" soruşturması kapsamında KOM ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalanırken, Adliye'ye sevk edilen 4 kişiden 3 kişi tutuklanırken 1 kişi Kefalet ve Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan "Tefecilik" soruşturması kapsamında Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan  7 kişiden 4 kişi Ö.A.,B.D.,N.Y., ve H.S.,  "Haksız kazanç elde etmek amacıyla yüksek faiz karşılığı para vermek" suçundan Emniyette ifadeleri alındıktan sonra bu sabah adliyeye sevk edilen Ö.A.,B.D., ve N.Y Nöbetçi mahkemece tefecilik suçundan tutuklanırken H.S 15 Bin TL Kefalet ve Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.