Alanya'da sosyete giyimli 3 kadın hırsız polise yakalandı

Alanya'da sosyete giyimli 3 kadın hırsız polise yakalandı
ANTALYA'da ve Alanya'da  çok sayıda ev ve işyerinden hırsızlık yapan sosyete giyimli  3 kadın, polis tarafından yakalandı.

Hırsızlık olayları, Antalya ve Alanya ilçesinde meydana geldi. Bazı işyeri ve evlerde hırsızlık olayının meydana gelmesi ardından harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Büro Amirliği ekipleri, 27 Haziran günü saat:13:00 'de Oba Mahallesi Sanayi civarında dolaşan sosyete giyimli 3 kadınları takibe aldı.  dairelere girip çıkan 3 kadın Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürüldüler.

şüpheli kadınların yapılan GBT sorgusunda 35 yaşındaki Kiraz N.'nın değişik illerde 12, ayrı hırsızlıktan, 26 yaşındaki Kadriye Ö.'nın değişik il ve ilçelerde 18 adet hırsızlıktan, ve 21 yaşındaki  Serap U'nun ise 8 adet hırsızlıktan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Şüpheli Serap U' yapılan üst aramasında göğüs kısmında saklasdığı beyaz renkli kapı açmak için kullandığı plastik bidon parçası ele geçirildi. Şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.