Alanya'da sosyete giyimli 2 kadın tutuklandı

Alanya'da sosyete giyimli 2 kadın tutuklandı
Alanya ve Antalya’da çok sayıda ev ve işyerinden hırsızlık yapan 3 kadın, polis tarafından yakalandı.. 3 kadından 2 kişi sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanırken 1 kadın serbest bırakıldı..

Alanya ve Antalya’da evden ve işyerinden yapılan hırsızlık olayının artmasının ardından harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 27 Haziran Çarşamba günü Oba Mahallesi, Sanayi Sitesi civarında dolaşan 3 kadını takibe aldı.  

Apartmanlara girip çıkan 3 kadın polis ekiplerince yakalanarak Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliğine götürüldüler. Şüpheli kadınların yapılan kimlik sorgusunda Kiraz N., Kadriye Ö. ve Serap U. oldukları tespit edildi. Kiraz N'nin 12, Kadriye Ö.'nün 18, Serap U'nun ise 8 adet hırsızlıktan kaydı olduğu ortaya çıktı. Serap U'nun yapılan üst aramasında ise kapı açmakta kullandığı plastik bidon parçası ele geçirildi. Şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Adliye'ye sevk edilen  3 kadın hırsızlardan Kiraz N. nöbetçi mahkemece serbest bırakılırken, Kadriye Ö ve Serap U. nöbetçi mahkemece 3 ayrı dosyadan hırsızlık suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.