Alanya'da Sokakta Silahla Yakalandı

Alanya'da Sokakta Silahla Yakalandı
Alanya'da sokakta yatan 1 kişi silahla yakalandı.. Alanya'da dün gece sokakta yatan bir kişinin üzerinde 7.65 çapında silah ve silaha ait 7 adet mermi ele geçirilirken şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı..

Alanya'da dün gece sokakta yatan bir kişinin üzerinde 7.65 çapında silah ve silaha ait 7 adet mermi ele geçirilirken şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat: 22:30 sıralarında Obagöl Mahallesi 58'nci sokak üzerindeki bir apartmanın önünde yerde yatan şahısı polise bildirilmesi üzerine olay yerine giden önleyici Büro Amirliği ekipleri, 33 yaşındaki Salih K, karın bölgesindeki silahı görmesi üzerine gözaltına alınırken şüpheli polislere direnmeye çalıştı. doktor raporu alınması için ekip otasına bindirilen Salih K.  polis otosunun nezarethane kısmına zarar verdi. ALKÜ Hastanesinde sağlık raporu alındıktan sonra Cumhuryet Polis merkezine götürülen şüphelinin yapılan GBT sorgusunda 1 ay önce Alanya Cezaevinden çıktığı tespit edildi.
Cumhuriyet Polis Merkezinde ifadesi alınan şüpheli Salih K. Adliye'ye sevk edildi.