Alanya'da Sahte İçki ile Yakalanan Şahıs Tutuklandı

Alanya'da Sahte İçki ile Yakalanan Şahıs Tutuklandı
Alanya'da 7 bin 297 şişe kaçak-sahte içkiyle yakalanan zanlı tutuklandı.. Alanya'da KOM Ekiplerinin düzenlediği operasyonda 7 bin 297 şişe kaçak/sahte alkollü içki ile yakalanan zanlı Ali. G. sevk edilidiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı cezaevine gönderildi..

Alanya'da KOM Ekiplerinin düzenlediği operasyonda 7 bin 297 şişe kaçak/sahte alkollü içki ile yakalanan zanlı Ali. G. sevk edilidiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı cezaevine gönderildi   

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ‘5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet’ suçu kapsamında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Mahmutlar Mahallesi Çakır Caddesi'ndeki bir iş yerinin deposuna yaptığı baskında  
7 bin 297 şişe kaçak ve sahte içki ele geçirildi. kaçak ve sahte içkilere el konulurken.Olayla ilgili şüpheli Ali.G yakalanarak gözaltına alındı.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinde ifadesi alınan şüpheli Ali.G sevk edildiği Alanya Nöbetçi mahkemece tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.