Alanya'da otomobil refüje çarptı 1 yaralı

Alanya'da otomobil refüje çarptı 1 yaralı
Alanya'da otomobilin çarpması sonucunda otomobil önce refüje çarptıktan sonra lastiği kopan aracın sürücüsü başından yaralandı.

Alanya'nın Çevreyolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, refüje çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza yapan aracın başka bir araç tarafından sıkıştırıldığı iddia edilirken, kazaya neden olan sürücünün kaçtığı öne sürüldü.
Alanya’nın Cikcilli Mahallesi çevreyolu üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana gelen kazada, Antalya istikametine seyir halinde ilerleyen  Mesut Günay (26) yönetimindeki 07 NKF 01 plakalı otomobil, kavşağa geldiği sırada başka bir otomobilin çarpması sonucu önce Refüjdeki tel örgülere çarptıktan sonra savrulan otomobilin lastiği kopan otomobil sürücüsü çarpmanın etkisi ile başından yaralandı. başından yaralanan otomobil sürücü Mesut Günay, çevredeki vatandaşlar tarafından yol kenarına götürüldü. Vatandaşlar yaralı sürücü Günay’ın bilincini açık tutmak için onunla sürekli sohbet ederek, yakınlarına cep telefonuyla bilgi verdiler. 

Vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi, olay yerine 112 ambulans ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.