Alanya'da Köpeği Diri Diri Toprağa Gömdüler

Alanya'da Köpeği Diri Diri Toprağa Gömdüler
Alanya'da vahşet son anda engellendi.. Konaklı Mahallesi'nde bir sokak köpeği canlı olarak toprağa gömülmüş halde bulundu..

Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde bir sokak köpeği canlı olarak toprağa gömülmüş halde bulundu. Alanya Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Ergün'e gelen bir ihbar üzerine ortaya çıkan skandal görenleri adeta şaşırttı. Bu Vicdansızlık olayını kim ya da kimler tarafından yapıldığı henüz öğrenilemedi.

İhbar sonrası olay yerinede dernek arkadaşlarının toprağın altından gelen bir köpek sesinin geldiğini söyleyen Mehmet Ergün, insanlık dışı bir olayın yaşandığını, insanın tüylerinin diken diken olduğu belirtti.

Alanya Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Ergün"Sabah saatlerinde bana bu olayın ihbarı geldi. Bende heme olay yerine ulaşabildiğim diğer dernek arkadaşlarımızla hareket ettik. Neyse ki arkadaşlarımız toprak altında gömülü köpeğe bizden önce ulaşarak ölmeden kurtarmışlar. Bu cinayete teşebbüstür. Jandarmaya suç duyurusunda bulunduk. Umarım bu vahşeti yapanlar bulunur" diye konuştu.