Alanya'da Kayıp Çocuk Bulundu

Alanya'da Kayıp Çocuk Bulundu
Alanya'da geçtiğimiz cuma akşamından bu yana eve gelmeyen ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 15 yaşındaki Efe Güney Çelik bulundu..

Alanya'da geçtiğimiz cuma akşamından bu yana eve gelmeyen ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 15 yaşındaki Efe Güney Çelik bulundu. Edinilen bilgiye göre Efe Güney Çelik okul arkadaşları tarafından Alanya Sugözü Camiisinin avlusunda görüldü. Polise haber verilmesi üzerine Alanya Sugözü Camii avlusunda bulunan Efe Güney Çelik ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kayıp Efe Güney Çelik'in 3 gündür cami avlusunda yatarak saklandığı öğrenildi. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Geçtiğimiz cuma akşamından beri eve gelmeyen, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 15 yaşındaki Efe Güney Çelik'in ailesi kayıp çocuğun bulunması için Polis ve Jandarmaya müracatta bulunduktan sonra dün akşam saatlerinde Çelik, okul arkadaşları tarafından Sugözü Camisinin avlusunda görüldü. Bunun üzerine arkadaşları 155 polis imdatı arayarak kayıp olan 15 yaşındaki Efe Güney Çelik bulduklarını söylediler.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekipleri kayıp olan çocuğu alarak sağlık kontrolü için önce Hastaneye götürdüler. Sağlık muayenesinin ardından kayıp çocuk Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi. 

Efe Güney Çelik kayıp olduğu süre zarfında camilerde kaldığını söyledi.