Alanya'da kaçağa dev darbe 3 Bin 420 şişe sahte içki

Alanya'da kaçağa dev darbe 3 Bin 420 şişe sahte içki
Alanya'da kaçağa dev darbe 3 Bin 420 şişe sahte içki.. Alanya'nın Konaklı Mahallesinde  bir depoya baskın düzenleyen polis. Depodan 440 adet sahte TAPDK bondrolü, 3 bin 420 şişe sahte bandrollü içki ve 600 litre şarap ele geçirilirken depoyu kiralayan 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı..

Alanya'nın Konaklı Mahallesinde  bir depoya baskın düzenleyen polis. Depodan 440 adet sahte TAPDK bondrolü, 3 bin 420 şişe sahte bandrollü içki ve 600 litre şarap ele geçirilirken depoyu kiralayan 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "5607 Sayılı Kaçakçılık Kanunu'na Muhalefet" suçu kapsamında yürütülmekte olan soruşturma kapsamında, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Gurup Amirliği Ekiplerince .Konaklı Mahallesi'nde bulunan bir depoda yüklü miktarda bandrolsüz, gümrük kaçağı ve sahte bandrollü içki olduğu bilgisine ulaştıktan sonra, depoya baskın düzenledi. 

Depoda yapılan aramada 440 adet sahte TAPDK bondrolü, her biri 1,5 litrelik 1720 şişe sahte bandrollü 'Moraca Çalkarası' ibareli şarap, 1260 şişe sahte bandrollü 'Premium Series Four Seasons' ibareli şampanya, 440 şişe bandrolsüz 'Clentime Pure' ibareli viski, 30 koli bandrolsüz, her biri 20 litre ağırlığında, toplam 600 litre jelatin poşetleri içerisinde, üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan şarap ele geçirildi. ele geçirilen Gümrük kaçağı içkiler ve malzemelere el konulurken depoyu  kiralayan  şüpheli H.G.K.yakalanarak gözaltına alındı.