Alanya'da iki otomobili kundaklayan 3 kişi yakalandı

Alanya'da iki otomobili kundaklayan 3 kişi yakalandı
Alanya Hasbahçe Kavşağı, Hacı Yusuflar Sokak üzerindeki Portakal sitesi yanında park halindeki iki otomobili kundaklayan 3 kişi yakalandı. otomobilin kundaklama anı ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.  

Alanya Has Bahçe Kavşağı, Hacı Yusuflar Sokak üzerinde bulunan Portakal sitesi yanındaki 4 Haziran  tarihinde gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce park halindeki Galericilik yapan K. Ç ait 07 HST 80 ve 07 NA 3341 plakalı otomobiller yanıcı madde döküp ateşe verdi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptığı incelemede şüphelilerden 25 yaşındaki Onur K, olduğunu belirledi. Onur K, polis ekipleri tarafından yakalanırken, Onur K, olayda kullandığı Kapşonlu mont, Tişört ve Ayakkabıları ormanda bulundu, olayda kullandığı motosiklet ise Çevre yolunda terk edilmiş olarak bulundu.

Asayiş ekiplerince yakalanan kundakçı olan Onur K. verdiği ifadesinde  azmettiren Galareci olan iki kişiye 20 bin TL borcuna karşılık kendisine 4 bin TL teklifinden sonra birlikte önce otomobille keşif yaptıklarını daha sonra kendisine ait motosikletiyle geceleyin otomobilleri yaktığını iddia etti polis Galericilik yapan 30 yaşındaki Muammer Ö, ve 29 yaşındaki Ramazan Ö iş yerlerinde yakalanarak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürüldüler. ifadeleri alınan 3 şüpheli bu gün Adliyeye sevk edildiler.