Alanya’da Hortum Tekne Batırdı, Restorana Zarar Verdi

Alanya’da Hortum Tekne Batırdı, Restorana Zarar Verdi
Alanya'da şiddetli yağış sonrası oluşan hortumda limanda bağlı durumdaki günübirlik tekne batarken, hortumun geçtiği restoranda ise maddi hasar oluştu.

Alanya"da şiddetli yağış sonrası oluşan hortumda limanda bağlı durumdaki günübirlik tekne batarken, hortumun geçtiği restoranda ise maddi hasar oluştu.

Alanya"da dün akşam etkisini artıran yağış ve fırtına Dinek Mahallesi açıklarında deniz üzerinde hortuma neden oldu. Yat Limanı yakınlarında oluşan hortum sahil şeridine doğru ilerledi. Limanda bağlı günübirlik gezinti teknesinin batmasına neden olan hortum, yakınlarındaki bir restoranın da üzerinden geçti. Restoranın bir bölümünün kısmen yıkılmasına neden olan hortum masa ve sandalyeleri savurdu, aydınlatma direklerine zarar verdi. Hortum nedeniyle zarar gören restoranın mutfak kısmındaki eşyalar yolun karşısına savrulurken, kopan parçaların isabet ettiği park halindeki otomobilde de maddi hasar oluştu.

"OLAYI UCUZ ATLATTIK"
Restoran işletmecisi Bayram Kebeli, işyerinin kapalı olması nedeniyle olayı  ucuzga("send", "event", "Haber Detay", "Impression", "incehesap Text Link"); atlattıklarını söyledi. Kebeli, "Akşam her şey normaldi. Fazla rüzgar da görünmüyordu. İşyerini kapatıp gittik. Daha sonra fırtınayla birlikte bir hortum oluştuğunu öğrendik.  Sabah da işyerimizi bu şekilde bulduk. Maddi hasarımız büyük. Mutfak kısmında bulunan bazı parçaları söküp 400 metre ileri yolun karşısına savurmuş. Allah"tan o sırada oradan geçen bir araca isabet etmemiş yoksa daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilirdi" diye konuştu.