Alanya'da Günü Birlik Evlere Polisten Sıkı Denetim

Alanya'da Günü Birlik Evlere Polisten Sıkı Denetim
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve devriye ekiplerince günübirlik kiraya verilen evlere sıkı denetim, kiraya verilen evlerin kira kontratları ve evrakları incelendi..

Alanya'da mantar gibi türeyen, günlük kiralanan dairelere büyük gözaltı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Devriye Ekiplerince bu gün sitede oturan çok sayıda evlere sıkı denetim yaptı.

Polis yaptığı denetimlerde kira kontratı, kayıt yapılıp yapılmadıkları incelendi.

POLİS YABANCILARIN SİTESİNİ İNCELEDİ
Alanya polisi Saray Mahallesindeki yabancılara ait sitelerde kontrol ederek sitelerde oturan kişileride mercek altına aldı. Kayıt dışı dairede oturan kişilerin olup olmadığını site sakinlerine sorulması üzerine bazı vatandaşlar ise bu kontrollerin yazın yapılmasını ve yazın daha çok kişlerin geldiklerini söylediler.

KAYIT DIŞI EVLERE PARA CEZASI 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Devriye ekiplerince bu sabah yapılan şok baskınlarda Oba'da kayıt dışı evi kiraya vererek kontrat yapmadığı ve Emniyet Birimlerine haber vermiyenler hakkında işlem yapılacağını, 10 Bin TL'den-100 Bin TL 'ye kadar para cezası kesileceği belirtildi.

ALANYA'DA DENETİMLER DEVAM EDECEK 
Bu sabah Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Devriye ekiplerince yapılan Günübirlik kiraya verilen Daire ve Villaların denetimlerinin sıklaştıralacağını ve denetimlerinin devam edeceği belirtildi. kayıt dışı kalan bir çok kişinin aranması olduğu için evrak yaptırmadıkları ve evlerde saklanabileceğini söyleyen polisler yabancı kişileri mutlaka Polis 155 haber verilmesini istediler.