Alanya'da Fetö'nün Kadın Yurt Müdürü Tutuklandı

Alanya'da Fetö'nün Kadın Yurt Müdürü Tutuklandı
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada FETÖ/PYD Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan Bylock kullandığı tespit edilen 2 kadın ve Cacao programı kullanan yurt müdürü 1 kadın yakalandı. yurt müdürü kadın nöbetçi mahkemece tutuklanırken Bylock'cu 2 kadın mahkemece serbest bırakıldı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PYD Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan ve Alanya'da kapanan FETÖ'nün yurt müdürü 37 yaşındaki Hacer G. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Konya İl'ndeki bir evde yakalanarak Alanya'ya götürüldü.

Alanya'da kapanan FETÖ'nün Yurdunda müdür olarak görev yapan Hacer G.'nin Cep Telefonunda Fetullahçı Terör Örgütünün  gizli kullandığı proğramı olan Cacao kullandığı tespit edildi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinde ifadesi alındıktan sonra Adliye'ye sevk edildi.

BYLOCK'CU 2 ABLA ALANYA'DA YAKALANDI
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen  FETÖ/PYD Silahlı Terör Örgütüne üye olmak ve Bylock kullandığı tespit edilen 2 kadın ablalar Neyzen A. ve Şerife S, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Grup Amirliği ekiplerince evlerinde yakalanarak gözaltına alındılar.

Emniyette ifadeleri alınan Bylock'cu 2 kadın Adliye'ye sevk edildi.

3 KADIN NÖBETÇİ MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ
Bylock'cu 2 kadın ve FETÖ'nün gizli proğramını kullanan 1 kadın Nöbetçi Savcılıkca ifadeleri alındıktan sonra tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. 

Bylock'cu 2 kadın nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, FETÖ'nün gizli haberleşme Cacao kullandığı tespit edilen yurt müdürü Hacer G, nöbetci mahkemece tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.