Alanya'da Faili Meçhul Cinayet

Alanya'da Faili Meçhul Cinayet
Alanya'nın Demirtaş Mahallesi'nde ikamet eden Emrah Yüksel isimli bir kişi dün akşam saatlerinde imamlı mahallesinde serada çalıştığı sırada kimliği belirsiz kişilerce silahla vurularak öldürüldü. Saldırı esnasında serada çalışan 3 kişiden birisi olan Emrah Yüksel yapılan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, bir kişide ağır yaralandı. Şahısların 2 araçla kaçtığı öğrenildi..

Gazipaşa'da elektrikçide çalıştığı öğrenilen Emrah Yüksel (24) isimli şahıs dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce imamlı mahallesinde çalıştığı serada öldürüldü. Saldırıda bir kişide ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre Yüksel'in çalıştığı serada araç içerisinden ateş edilmek sureti ile öldürüldüğü öğrenildi. Emrah Yüksel Demirtaş'ta yaşıyor ve her gün işi dolayısı ile Gazipaşa'ya çalışmaya gidiyordu. Emrah Yüksel dün de İmamlı Mahallesi'ndeki seraya çalışmak için gitmişti..

İŞTE AYRINTILAR..

Dün Akşam saatlerinde Alanya İmamlı Mahallesinde bulunan bir seraya 2 araçla gelen kimliği belirsiz kişiler pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Serada çalışmakta olan Emrah Yüksel ve Kerem uzun vuruldu. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı. Saldırı sonucunda Emrah Yüksel hayatını kaybederken, Kerem Uzun ise ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların silah sesleri üzerine jandarmaya haber vermesi ile olay ortaya çıktı. Bölgeye hemen Jandarma ve ambulans sevkedildi. Emrah Yüksel ve Kerem Uzun ambulans ile Gazipaşa Devlet Hastanesine götürüldü. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Emrah Yüksel kurtarılamadı. Kerem Uzun'un ise ağır yaralı olarak tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor.