Alanya'da Esrar Yakalandı

Alanya'da Esrar Yakalandı
Şüphe Üzerine Durdurulan Otomobilden ve Evlerinden Esrar Çıktı.. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri ve Yunus ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsünden ve evden toplam: 98 gram esrar maddesiyle yakalanan bir kadın 2 kişi yakalandı..

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri ve Yunus ekipleri tarafından durumundan şüphelenilerek durdurdukları 07 plakalı otomobil içinde bulunan biri kadın iki kişi polis ekiplerince yapılan üst aramalarında Ş.M isimli şahsın üzerinden 53 gram ağırlığında Uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi, kadın G.S ve Ş.M gözaltına alınarak Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup amirliğine teslim edildi.

NARKOTİK EVDE 13 FİŞEK ESRAR YAKALADI
Tahkikatı genişleten Narkotik Grup amirliği ekipleri şüphelileri çelişkili beyanlarından yola çıkarak birlikte kaldıkları Tosmur mahallesindeki adresdeki evde yapılan aramada satışa hazır vaziyette 13 adet fişek haklinde 45 gram Uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi kadın G.S ve Ş.M iki şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra  adliyeye sevk edildi.
Alanya Adliyesi Nöbetci Savcılkca ifadesi alınan iki şüpheli tutuklanma istemiyle nöbetci mahkemeye sevk edildiler. Nöbetçi Mahkeme kadın G.S ve Ş.M tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.