Alanya'da Elektrikçi Turisti Dolandırdı

Alanya'da Elektrikçi Turisti Dolandırdı
Alanya'da Rus generali Dolandıranı polis yakaladı.. Alanya’da yerleşik olarak yaşayan emekli Rus general Georgi Mikhoılov, evine avize almak için gittiği iş yerinde dolandırıldığını iddia ederek şikayetci oldu..

Edinilen bilgiye göre, Alanya'da yaşayan 74 yaşındaki emekli Rus general Georgi Mikhoılov, Oba Mahallesi’nde elektrik malzemesi satan bir işyerine giderek avize aldı. 450 TL olan avize bedelini kredi kartı ile ödemek isteyen Mikhoılov'un kartından önce 50 bin 10 TL çekildi. Çekilen 50 bin 10 TL işyerinin bankaya olan borcundan dolayı bloke edilirken işyeri yetkilisi yanlış işlem yapıldığı gerekçesiyle tekrar 450 TL para çekti.
Bu sırada Mikhoılov'un telefonuna ise kartından 50 bin 460 TL ödeme yapıldığına dair bankadan bilgi mesajı geldi. Yaşananların ardından  Alanya Cumhuriyet Savcılığı’na giden Mikhoılov, şikayetçi oldu. Savcılık talimatıyla harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler işyerine giderek kredi kartından para çeken 31 yaşındaki Cehver B’yi gözaltına aldı. Cevher B., Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadesinin ardından Adliye'ye sevk edildi.